lördag 30 juni 2012

Julkort #2

Årets andra julkort är väldigt clean & simple - bara en hälsning , papper och lite velourband.

tisdag 26 juni 2012

Hurra!

Ytterligare ett somrigt kort kommer här, och jag har använt mig at lite grejer från Mollys junikit, och så min nya Martha Stewart-stans för det lilla staketet.

lördag 23 juni 2012

Chockrosa

Jag har använt några delar av Mollys färgglada maj-kit för att göra detta chockrosa födelsedagskort med den läckra fjärilen som huvuddekoration.


onsdag 20 juni 2012

One of a kind

Jag har använt idel nya grejer till det här kortet - mycket kommer från det färgglada junikitet från Mollys, och den supersöta stämpeln Stella är också ny!

Ett väldigt somrigt och lite femtiotalsinspirerat kort blev det :-)


I'm entering the I ♥ ProMarkers challenge 1950s with my card. Och så vill jag vara med i Mollys sommartävling Vimplar också!

tisdag 19 juni 2012

Årets första julkort!

Nu har jag gjort klart årets allra första julkort. Jag har använt mig av en riktigt favoritstämpel från Penny Black, och skissen var från en utmaning på Penny Black Saturday Challenge härom veckan, men jag hann aldrig göra något kort till den tävlingen.




I'm entering the Penny Black Saturday Challenge 5 circles (there are actually even more if you count carefully) and the PB and more at Allsorts challenge All my favourite things (my favourite things are the sweet PB stamp of course, my ProMarkers and the snow flakes)

Och så vill jag vara med i Mollys jultävling förstås!

torsdag 14 juni 2012

Ballerina i blått

Mollys hade nyligen en tävling där man fick köpa ett kit och sedan skapa två kort med hjälp av det. Nu har de två vinnarna utsetts, och på bloggen ligger också andra bidrag till tävlingen. Det är riktigt kul att se alla olika varianter som skapats med samma materialkit :-)

Här är ett kort som jag har skapat med kitet:



I'm entering the "lots of layers" challenge at Passion for ProMarkes and the "all my favorite things" challenge at Penny Black and more at Allsorts (my favorite things being my ProMarkers, my new super sweet ballerina stamp, gemstones and flowers)

Storshopping

Okej, jag sa att jag skulle få shoppa loss efter att jag hade klarat av min egen utmaning att göra 20 kort innan jag shoppade några mer scrapsaker. Men jag kanske inte hade behövt att gå helt bananas..? I förrgår hämtade jag ut mitt sensaste Molly-kit (med färgglatt mjukglasstema) + "lite" extrasaker som jag shoppade på Mollys, och samma dag var jag till Panduro för att köpa tejp och kom därifrån med lite band, stenar och cardstock som jag visserligen behövde, men ändå... Så här mycket härliga scrapgrejer har jag nu som ligger och väntar i scraphörnan i källaren - men jag har inte tid att pyssla! Så otroligt frustrerande!


Och dessutom shoppade jag och Ulrica loss lite på webben i helgen, och igår meddelade hon att paketen har kommit! Paket som bl a innehåller en staketstans och en score board från Martha Stewart och masssa härliga stämplar från Make it crafty. Jag - vill - scrappa!

tisdag 12 juni 2012

Somrigt kort

Nu har jag ÄNTLIGEN testat min nya cirkelskärare som har har legat i en låda och samlat damm alldeles för länge. Det blev ett somrigt kort i glada färger med hjälp av några snygga 3D-stickers och lite annat som också låg och skräpade i gömmorna. Faktum är att jag bara har använt gamla "rester" till det här kortet!

fredag 8 juni 2012

Äppelträd

Blev så sugen på att göra en variant av ett mysigt kort jag såg i en av mina gamla kortmagasin, så här kommer ett kort helt utan stämplat motiv. Till en stor liten kille som fyller år idag!



torsdag 7 juni 2012

Manligt kort?

Gjorde ett manligt (?) kort med supersöta Fergus med cupcake från Wild Rose Studio till en vän som fyllde år i veckan. Men jag tror kanske att det är dags att utöka stämpelförrådet med lite mer manliga motiv... :-)

fredag 1 juni 2012

Julkortsutmaning

Jag och Cattie har nu inlett en julkortsutmaning - 15 julkort ska vara klara till den 1 december. Det är ju ett halvår dit, så det borde man ju klara utan problem. Kruxet kanske kan vara att hitta inspiration så här på försommaren. Men det kom faktiskt lite snö blandat med regnet som öser ner idag, så det kanske räcker med att titta ut genom fönstret trots allt... :-/

Annars kan man surfa runt på någon av alla härliga bloggar med julkortsutmaningar, t ex:

Christmas card challenges
Christmas cards all year 'round
Christmas challenges (with sketches)

Är det nån som har mer bra isnpiration att dela med sig av? Kanske några egna härliga julkort på g? Nån som vill vara med och anta utmaningen?

Jag har satt upp en liten nedräknare här till höger, så nu börjar det roliga! Tjoho!